The perfect guide to the casino

Officielt: Xavi scorer cheftræner job

Foto: Ritzau Scanpix


Xavi skiftede i 2015 til Qatar, hvor Al Sadd stod klar med en kontrakt. Her meddelte han, at han ville stoppe karrieren til sommer, og i stedet gå trænervejen. Den plan er nu gået i opfyldelse, da Xavi netop har landet sit første trænerjob. 

Det bliver i Qatar, og det bliver i den klub, som han nåede at spille 4 år for. Al Sadd har nemlig meddelt, at man har ansat Xavi som cheftræner for de næste to år. 39-årige Xavi nåede at spille 86 kampe for Al Sadd, hvor det blev til 22 mål og 28 assists. Han har netop vundet mesterskabet i denne sæson og har før det, vundet en enkelt cuptitel i Qatar.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Xavi skal derfor prøve at forsvare Al Sadds titel næste sæson, og bliver blandt andet træner for landsmanden Gabi, der tidligere har spillet i Atlético Madrid. Xavi fik debut på FC Barcelonas førstehold som 18-årig, og resten er historie. Han var en del af den gyldne spanske tid, hvor de vandt EM i 2008 og 2012, samt VM i 2010.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

I FC Barcelona nåede Xavi at vinde fire Champions League titler, otte spanske mesterskaber, tre spanske cup-titler, to UEFA-supercup titler samt 8 spanske supercups. Xavi nåede at spille 769 kampe for FC Barcelona, hvor det blev til 85 mål og 184 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top