Optakt: F.C Midtjylland - Brøndby IF

The perfect guide to the casino

Optakt: F.C Midtjylland – Brøndby IF

Foto: Ritzau Scanpix

Både Brøndby og FC Midtjylland kunne ikke holde trit med FC København i denne sæson, men fredag klokken 17, er det altså ikke FCK, men i stedet FC Midtjylland og Brøndby, som skal kæmpe om pokaltitlen i Telia Parken. 

Det er den vigtigste kamp tilbage i sæsonen for begge hold, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at vinde den eneste titel tilbage i sæsonen. Brøndby er de forsvarende mestre, men det er altså FC Midtjylland, som har fået favoritrollen fra bookmakerne. Hvis du tror, at Brøndby formår at forsvare titlen, så kan du hos 888sport få hele odds 19 på dette!

FÅ ODDS 19 PÅ EN SEJR TIL BRØNDBY IF LIGE HER

FC Midtjylland tankede selvtilliden op med en 4-0 sejr over FCK i Superligaen, og de har Jesper Hansen tilbage i truppen, der sad ude, da han på tragisk vis mistede sin bror for nyligt. Brøndby må stadig undvære Kasper Fisker og Joel Kabongo, og især sidstnævnte er et hårdt tab for Brøndby, da de har tabt 2 og kun vundet en enkelt, siden hans skade. En FC Midtjylland-sejr hos 888sport giver odds 11!

FÅ ODDS 11 PÅ EN SEJR TIL FC MIDTJYLLAND LIGE HER

De to hold har mødt hinanden 3 gange i Superligaen indtil videre. Her er det blevet til en uafgjort og en enkelt sejr hver til begge hold, med en målscore på 6-6 for holdene. Det er altså to hold, som til trods for at tabellen viser noget andet, plejer at spille rigtig tætte kampe. Spørgsmålet er, hvem der har marginalerne med sig på dagen, og hvilket hold der rammer topformen.

Er du klar til finalen? Få de bedste odds lige her!

Uanset hvad, er det en kamp, som du som neutral fan eller ej, ikke bør misse, da der er lagt op til en hæsblæsende finale, hvor der statistisk er lagt op til massere af mål og drama.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top