The perfect guide to the casino

FCK hentede Sten Michael Grytebust – Nu har Jesse Joronen kommet med denne kølige udtalelse

Foto: Ritzau Scanpix


Jesse Joronen har spillet i F.C København siden sidste sommer. Her er det blevet til en fin sæson, og et dansk mesterskab, men dette stoppede ikke FCK i at hente Sten Michael Grytebust i OB.   

Sten Michael Grytebust anses af mange som den bedste keeper i Superligaen, så der er derfor et stort pres på 26-årige Joronen, som nu skal kæmpe om pladsen i målet. Selvom Grytebust har vundet ‘Det gyldne bur’ to gange, så bekymrer det ikke Joronen, som køligt har udtalt sig til BT.

– Nej, slet ikke. Jeg har fuld tiltro til mig selv, og hvad jeg kan. Og jeg synes, jeg har haft en god sæson. Jeg er egentlig ligeglad med, hvilke priser han har vundet. Når han kommer her, så finder vi ud af, hvem der er bedst til træning og bedst i kamp. Og det er jo ret simpelt. Den, der er bedst, spiller, udtalte Joronen til BT.

Her er de største fejl som du absolut ikke må lave

Han forstår godt, hvorfor FCK har hentet Grytebust når de har muligheden for at hente ham på fri transfer, og ser det istedet som en god mulighed, for at forbedre målmandsgruppen i FCK.

– Personligt synes jeg, det er fedt. FC København er en kæmpe klub, og alle klubber vil have den bedste slags konkurrence. Og hvis man har en god målmand, der kan hentes kvit og frit til sommer, så vil en klub som FCK selvfølgelig forsøge at hente én. Jeg tager det ikke personligt, og jeg har fuld tiltro til egne evner. Der er ikke noget problem i det. Det gør bare gruppen af målmænd bedre og på den måde også holdet bedre. Og i sidste ende er det, hvad træneren vil have og har været meget tydelig omkring fra dag ét, udtaler Joronen.

Disse odds skal du spille i dag! ?

I denne sæson har Sten Grytebust spillet 35 kampe, hvor han har lukket 50 mål ind, og holdt clean sheet i 11 kampe. Jesse Joronen har i sin tid i FCK spillet 36 kampe. Her er det blevet til 16 clean sheets og han har lukket 27 mål ind. Det er derfor to målmænd med fine statistikker, som kommer til at kæmpe om pladsen i målet.

Få dagens SIKRE spilforslag lige her ❗

26-årige Jesse Joronen er 3 år yngre end sin kommende holdkammerat. Han har kontraktudløb med FCK i 2023.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top