Real Madrid slog Girona uden problemer og er videre i Copa del Rey

Real Madrid har slået Girona over to omgange, og derfor er de sikkert videre.

Real Madrid gæstede her til aften Girona i anden del af kvartfinalen i Cope del Rey, og det var intet problem for Real Madrid at gå videre.

Første kamp mellem de to klubber endte med en sejr til Real Madrid på 4-2, og her til aften scorede klubben også mange mål.

Karim Benzema var således yderst veloplagt og ved pausen havde han allerede scoret to mål.

P. Porro bragte en smule liv tilbage i kampen med sin scoring for Girona i det 71. minut, men blot fem minutter senere scorede M. Llorente for Real Madrid igen og lukkede kampen.

Real Madrid er derfor videre i Cope del Rey med en samlet sejr på 7-3 over Girona.