The perfect guide to the casino

Tidligere dansk landsholdsangriber var grov: Afviste Premier League-klub og skred fra aftalen


Peter Løvenkrands fik 22 landskampe for Danmark, og nu fortæller den 38-årige tidligere spiller en sjov historie fra karrierens start.

Dengang Peter Løvenkrands blot var 20 år gammel var han ABs helt store stjerne, og han var således også eftertragtet af klubber som Newcastle, Inter og Valencia.

Den danske kantspiller lavede da også en aftale med Newcastle, og han pakkede en kuffert for at se på forholdene i England. Han endte dog med at tage flyet til Skotland, da Rangers gav ham et fantastisk tilbud.

– Jeg havde en aftale med Newcastle om at skulle over og se på forholdene, fordi vi var langt i forhandlingerne. Det var nærmest på vej derover, at Rangers ringede og sagde, at de også gerne ville tale med mig, så vi endte med at flyve til Rangers først og derefter skulle vi videre til Newcastle.

– Jeg må dog sige, at jeg blev solgt, da jeg mødtes med Rangers, og jeg endte med at skriver under med klubben med det samme. Jeg kom derfor aldrig på besøg hos Newcastle, som vi ellers havde planlagt, og jeg vist roligt sige, at de ikke var helt tilfredse med situationen, fortæller Peter Løvenkrands til bold.dk

Peter Løvenkrands var en stor succes i Rangers, og det resulterede i et skifte til Schalke i 2006. Tre år senere fik Newcastle så deres vilje, da Peter Løvenkrands underskrev en kontrakt med den engelske klub.

Læs også: Foot Mercato: Storklub vil hente Andreas Christensen

Læs også: Dansk offensivspiller er for vild: Har øget sin transferværdi med 100 millioner kroner på to måneder

Læs også: Lagt i håndjern på åben gade i København: Nu er der godt nyt for Nicki Bille

Mest læste på footy.dk.

1. Engelsk stjernespiller spurtede 20 meter for at flæske Sergio Ramos
2. Officielt: Mestrene tilbyder Usain Bolt to-årig kontrakt
3. Så du det? Usmagelig aktion fra Sergio Ramos, mens bolden var langt væk
4. Smart klausul: Chelsea sidder med trumferne på hånden og kan snuppe Manchester Uniteds drømmespiller
5. Farvel, Sørloth: Crystal Palace vil hente kæmpestjerne med fortid i Manchester City

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top