Overblik: Sådan endte eftermiddagens PL-kampe

Herunder får du overblikket over eftermiddagens Premier League-kampe.

Chelsea og Liverpool skal snart spille dagens sidste Premier League-kamp inden det i morgen går løs igen, hvor Cardiff og Burnley mødes.

Der er således blevet spillet 7 Premier League-kampe indtil videre, og herunder får du det fulde overblik:

West Ham – Manchester United

West Ham var stærke på hjemmebanen, hvor de slog et tandløst United-mandskab, der i den grad har gang i en mindre krise. London-holdet kunne således række armene i vejret efter 90. minutter, da de vandt kampen 3-1.

Arsenal – Watford

Der blev spillet flere kampe i London denne eftermiddag, hvor Arsenal hjemme tog imod Watford. Det lignede længe en uafgjort kamp, men på et selvmål og en scoring af Mesut Özil vandt værterne 2-0.

Everton – Fulham

Everton havde heller ikke de store problemer denne eftermiddag, da de slog Fulham med hele 3-0. Det var endda selvom Everton brændte et straffespark i starten af 2. halvleg ved stillingen 0-0.

Huddersfield – Tottenham

Huddersfield havde 3 danskere i startopstillingen, mens Tottenham måtte undvære Christian Eriksen med en mindre skade. Han manglede dog ikke i dagens kamp, hvor Harry Kane med to scoringer kunne sikre Tottenham de 3. point.

Manchester City – Brighton

Det var vel de færreste, som havde regnet med, at Brighton ville kunne tage point fra Manchester City. Således kunne værterne hjemme på Etihad med en scoring i hver halvleg sikre sig de 3. point, som kan blive rigtig vigtige i kampen om mesterskabet.

Newcastle – Leicester

De to engelske ikoner hos Leicester City, Jamie Vardy og Harry Maguire, fik hver scoret et enkelt mål i kampen, og da Schmeichel ikke lukkede nogle mål ind, så kan gæsterne nu rejse hjem med 3. point i tasken.

Wolverhampton – Southampton

Oprykkerne fra Wolverhampton har en vigtig hjemmebane, som også blev for stor en mundfuld for Leicester. Således kunne gæsterne ikke klare presset, og i det 79. minut kom første scoring så til værterne. Kampen blev herefter lukket med en scoring til 2-0 i det 87. minut.

Mest læste på footy.dk.

1. Kasper Schmeichels kone stjal opmærksomheden til award-show
2. Køligt: Bonucci-søn skifter til Juventus’ største rivaler
3.VILDT: I 2015 slog han Messi og vandt ‘Puskas Prisen’ – I dag har han droppet fodbolden, og du gætter aldrig hvad han lever af nu
4. Hele Twitter griner: Dette skrev AGF’s Jens Stage på Facebook som 14-årig