Geggo vækker opsigt: Nu skal hun på swingerklub

The perfect guide to the casino

Geggo vækker opsigt: Nu skal hun på swingerklub

Den danske kendis skal en tur i swingerklub.

‘Familien fra Bryggen’-stjernen, Stephanie Karma Salvarli ‘Geggo’, er en af Danmarks mest populære skikkelser på det sociale medie Instagram, hvor hun i skrivende stund har 635.000 følgere, og dem stillede hun altså for nylig et lidt opsigtsvækkende spørgsmål.

I forbindelse med Geggos podcast, “Du har det ikke fra mig”, som hun har sammen med veninden ‘Burger’, skal hun nemlig en tur i swingerklub for at optage hele to episoder til deres podcast, og det har altså ført til lidt af en garderobekrise.

– Så sidder jeg her i min sofa i min striktrøje og tænker: “Hvad tager man på?”. Jeg vil godt se lidt pæn ud, men hvad er dresscoden? Er der en dresscode?, spørger Geggo, der også deler sine tanker omkring swingerklub-besøget.

– Jeg ville jo aldrig tage derind, hvis jeg gik ind med sådan en “Ad!” eller “Mærkelige mennesker”. Selv om man godt ved, at det ikke er noget, man nogensinde selv ville dyrke, så kan man stadig godt gå ind med en fascination, og man kan også godt have et åbent sind og være glad på andres vegne over, at de har denne her frisindethed, og at de har det her univers, de kan udforske, forklarer Geggo, der altså ser frem til en lidt anderledes oplevelse.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top