Fie Laursen chokerer på ny: Afslører vanvittig nyhed

The perfect guide to the casino

Fie Laursen chokerer på ny: Afslører vanvittig nyhed

Den danske kendis vækker endnu engang opsigt.

27-årige Fie Laursen er en af Danmarks mest omtalte personligheder, og det er bestemt ikke uden grund. Den tidligere reality-stjerne, der i dag er bosat i Spanien, er nemlig ekspert i at gøre opmærksom på sig selv, og det har hun nu gjort igen.

Denne gang har hun nemlig delt en lidt opsigtsvækkende nyhed på det sociale medie Instagram.

Nu har du nemlig chancen for at komme helt tæt på Fie Laursen, der netop har lavet et samarbejde med den danske sexshop, Tys Tys.

Samarbejdet går i alt sin enkelthed ud på, at Fie Laursen har lavet en såkaldt ‘pocket pussy’, der er designet ud fra hendes eget underliv.

– Ønsker du at opleve en ekstraordinær og fræk tilfredsstillelse af Fie Laursen? Så er Fie Laursen Original Pocket Pussy Masturbator, det ultimative valg for dig!

– Med hver bevægelse får du en autentisk stimulering, der vil vil give dig en intens onanioplevelse. Den indvendige struktur er formet med bløde dupper, som giver en stram indre følelse af Fie, lyder det fra Tys Tys på virksomhedens hjemmeside.

Fie Laursen arbejder i dag som content creator på platformen Onlyfans, hvor man kan købe sig adgang til eksplicitte billede og videoer af den danske kendis.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top