'Ex on the beach'-Teresa med silikone-forlygter? Se det afslørende billede her

The perfect guide to the casino

‘Ex on the beach’-Teresa med silikone-forlygter? Se det afslørende billede her

Den populære reality-babe skal under kniven.

Teresa Ovenberg tonede for et par år tilbage frem på tv-skærmen, da hun medvirkede i reality-programmet ‘Ex on the beach’, hvor hun imponerede stort med sit smukke ydre.

Selvom reality-baben, der tidligere har dannet par med ‘Paradise’-stjernen Teitur Skoubo, uden tvivl er en skønhed uden lige, så er hun dog ikke helt tilfreds med måden hun ser ud.

I et langt opslag, som Teresa har delt på Instagram, fortæller hun således, at hun igennem en længere periode har været ked af det og utilfreds med sine bryster, og det har hun nu tænkt sig at gøre noget ved.

– løbet af de seneste år har jeg været rigtig ked af og utilfreds med mine bryster. Efter at have gennemgået et vægttab for nogle år siden, bemærkede jeg en betydelig reduktion i størrelsen af mine bryster. Desværre kan huden ikke altid følge med ved betydelige ændringer som vægttab, hvilket har efterladt mig med en følelse af usikkerhed.

– Endelig har jeg besluttet mig for at få foretaget et brystløft, en beslutning jeg har haft overvejet i lang tid, lyder det blandt andet fra Teresa i opslaget, som du kan se lige herunder.

Du kan se mere til Teresa her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top