SÃ¥dan ser Amalie fra 'Paradise Hotel' ud i dag

The perfect guide to the casino

SÃ¥dan ser Amalie fra ‘Paradise Hotel’ ud i dag

Den tidligere reality-babe render fortsat rundt med et par gedigne fortrin.

650 milliliter. SÃ¥ meget silikone havde Amalie Kronil i hvert bryst da hun deltog i ‘Paradise Hotel’ tilbage i 2015. Efter hun kom hjem til Danmark og programmet var ved at blive sendt, fik hun dog yderligere silikone i og endte med at have hele 925 milliliter i hvert bryst. Med andre ord var der ikke meget tvivl om, at Amalie hurtigt blev døbt til brystbomben af sæson 11.

En sæson hvor blandt andet Christel Trubka, Fie Laursen, Philip May og Patrick Brylov også deltog. Det blev en sæson, hvor flere endte med at blive et stort navn på den danske realityscene, men modsat Philip, Fie og Christel, endte Amalie med at trække sig lidt mere tilbage og er ikke i rampelyset den dag i dag.

Amalie er dog fortsat en populær skikkelse på det sociale medie Instagram, hvor hun har knap 18.000 følgere, og de bliver altså flittigt forkælet med billede af den blonde brystbombes imponerende barm.

Se bare billederne herunder:

Du kan se mere til Amalie her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-Ã¥rige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top