The perfect guide to the casino

Amalie åbner op: Derfor gik vi fra hinanden

Nu fortæller Amalie om, hvordan de gik fra hinanden.

GRATIS KONKURRENCE: Gæt udfaldet af gruppespilskampene og vind 1,5 mio. kr. med LeoVegas i Leo King

Nu er dagen kommet, hvor Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov skal stå ansigt til ansigt i familieretshuset. Her mødes de med hver deres advokat, så sagen om børnene kan blive afgjort. Mikkel har søgt om bopælsret, mens Amalie har søgt om fuld forældremyndighed.

De har indtil nu delt forældremyndigheden, men det er Amalie, som har haft dem i store dele af deres liv.

I dag er det så præcis en uge siden, at de besluttede at gå hvert til sit, men det er bestemt ikke første gang, at de gør det. De kan nok heller ikke blive enige om mange ting i øjeblikket, men der er dog én ting, som de er aldeles enige om, og det er, at de aldrig skal være sammen igen. Der var dog intet dramatisk over bruddet, ifølge Amalie.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Det var jo det, der var så mærkeligt. For vi blev enige om, at det ikke er godt, vi er sammen, og jeg siger til ham, at jeg ikke er glad. Jeg føler mig ensom, og der er ikke noget værre end at føle sig ensom i et forhold, men det har jeg følt i lang tid. Det har jeg følt i mange år, men jeg har hele tiden gået tilbage til ham, for han har trukket mig tilbage igen, fortæller Amalie.

Det er dog en anden situation denne gang, og hun kommer aldrig til at være sammen med ham igen. Det er også derfor, at hun går ud med historien.

Amalie har tidligere fortalt, at hun har skjult mange af de ting, som er foregået mellem hende og Mikkel. Denne gang er det dog helt utilgiveligt, når han fjerner børnene.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

Han fortalte nemlig, at han havde taget børnene med på en ferie, så Amalie kunne pakke hendes ting ned i fred. Ifølge Amalie skjulte han børnene fra hende, og hun gik derfor ud offentligt med historien. Her blev det også tydeligt for Mikkel, at de er færdige med hinanden.

– Vi finder aldrig sammen igen. Det er prikken over i’et, det hun har budt mig nu. Jeg kommer ikke til at tilgive det mere, jeg gider det bare ikke mere. Det er også begyndt at blive for mærkeligt for pigerne, fastslog Mikkel.

 

Læs også: Jan Bech Andersen om kritik fra Alpha: Vi vil gerne i dialog

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top