The perfect guide to the casino

Advokat afslører: Det får Teitur i erstatning

Teiturs advokat har nu valgt et søge erstatning for hans varetægtsfængsling.

Det har været et forfærdeligt 2022 for Teitur, men onsdag var der gode nyheder for realitystjernen. Han blev d.25 maj 2022 dømt for voldtægt af en kvinde efter en bytur i Odense, og det fik han to år og seks måneders fængsel for. Derudover skulle han betale 100.000 i tort, og han ankede dommen med det samme.

I onsdags skulle sagen så afgøres, og her blev Teitur frikendt for voldtægt, men han blev derimod kendt skyldig i vold mod kvinden, som gav ham en straf på tre måneders fængsel.

Han har dog siddet fængslet siden maj, så han har allerede siddet inde i fem måneder. Det betyder, at han har siddet for meget, og realitydeltageren er dermed med uberettiget frihedsberøvet.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Derfor har Teitur nu krav på erstatning, og nu afslører hans advokat Nicolai Berg, hvad han er berettiget til.

– Jeg har indsendt et erstatningskrav i går, og der opgjorde jeg det omkring 60.000-70.000 kroner.

Pengene kommer dog ikke ind på kontoen lige med det samme.

– Der går normalt 60 dage ved sagsbehandlinger i statsadvokaten, som er dem, der skal tage stilling til erstatningskravet. Så jeg forventer en afklaring inden for to til tre måneder, siger Nicolai Berg.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Teitur forlod dermed retten i går som en fri mand, men han skal dog lige tilbage til Vejle Arrest. Det var her, at han sad varetægtsfængslet størstedelen af tiden. Hans ting kommer dog ikke hjem af sig selv, så det skal han lige forbi og hente.

– Hvis han ikke allerede har været der, så skal han selv tilbage og hente sine ejendele. Det er ikke noget, arresten som udgangspunkt sender, fortæller forsvarsadvokaten og tilføjer, at han ikke har yderligere arbejde med Teitur udover behandlingen af erstatningskravet.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top