'X Factor'-stjerne står frem: Udsat for racisme - Se beskederne HER

The perfect guide to the casino

‘X Factor’-stjerne står frem: Udsat for racisme – Se beskederne HER

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Instagram-modeller flashede på live-tv midt under baseball-kamp ??

‘X-Factor’-stjernen Marcus Enevoldsen har modtaget flere racistiske beskeder.

Flere af ‘X-Factor’-stjernerne står nu frem, da de modtager mange hadefulde beskeder via deres sociale medier fra programmets seere.

Det er altså ikke udelukkende en succesoplevelse at stille op i det yderst populære TV-program, da det kan kaste negative kommentarer og hadefulde beskeder i ens retning. Ekstra hårdt er det gået ud over 18-årige Marcus Enevoldsen, da han har modtaget flere racistiske beskeder efter hans optræden hver fredag aften.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

– Jeg fik en besked på Instagram, hvor der bare stod “I stinker af lort. Skrid hjem til Afrika”. Den kom fra en helt ny, fuldstændig anonym profil, der var oprettet for bare at skrive det. Jeg viste den til Simon, og så grinte vi af den, fordi den var så ekstrem. Vi svarede bare “damn, bro”. Der er også nogle, der har kaldt os (duoen Simon & Marcus, red.) “Justin Bieber og negeren”. Jeg er ret god til at sætte en mur op mod den slags, for når man vokser op og er mørk, bliver man vant til racistiske kommentarer. Jeg er vant til, at folk kalder mig neger, det har jeg levet med hele mit liv. Jeg prøver altid bare at glemme det og komme videre, og jeg leder ikke efter hate ved at kigge i kommentarspor, fortæller 18-årige Marcus Enevoldsen til TV2 om de beskeder, som han modtoger i sin indbakke på Instagram.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

For to år siden foretog TV2 en megafonundersøgelse som viste, at tre ud af fire danskere mener, at tonen er blevet langt grovere i det offentlige rum i dag end for 10 år siden. Dette gælder både på internettet og i den virkelige verden.

Du kan som altid se ‘X Factor’ hver fredag aften på TV2.

Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her ??

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top