The perfect guide to the casino

‘Paradise’-babe scorer Sunny Beach-guide

Anne Plejdrup har fundet kærligheden.

21-årige Anne Plejdrup var aktuel i realityprogrammet ‘Paradise Hotel’ forrige år, og siden da har den stået på en festlig tilværelse, som ofte er blevet dokumenteret på hendes enorme platform på Instagram, som rummer mere end 130.000 følgere.

Nu tyder noget dog på, at den charmerende reality-babe har slået sig lidt ned. Således bekræfter Anne Plejdrup over for Ekstra Bladet, at hun har fået en kæreste:

– Vi er blevet kærester, siger 21-årige Anne Plejdrup med glæde i stemmen og fortsætter:

– Han er guide. Jeg har været i Sunny Beach for nogle år siden, så det er ad den vej. Vi har så skrevet lidt sammen og begyndte at se hinanden for tre måneder siden, lyder det fra ‘Paradise’-stjernen, der dog endnu ikke vil røbe hans identitet:

– Jeg holder ham hemmelig lidt endnu. Mine følgere (på Instagram, red.) ved det ikke engang endnu, men han er heller ikke en, man kender. Han er bare en anonym gut fra Ålleren, siger hun, mens hun samtidig fortæller, hvad hun er faldet for ved den heldige fyr:

– Han er fandeme bare pissesjov. Han er ligesom mig. Nede på jorden og har talegaverne i orden. Han er god ved mig, ser godt ud og han har det hele, lyder det fra Anne.

Se videoen øverst i artiklen: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top