The perfect guide to the casino

Vildt rygte: Anna og Oliver sælger realitystjernes kostplaner – Nu afviser de!

Oliver Erngart og Anna Seneca gennemgår ikke den bedste tid i deres liv, for de har nogle møgsager hængende over hovedet.

Oliver Erngart og Anna Seneca er blevet hevet i retten, fordi web-bureauet Danaweb hævder, at kendisparret skylder dem 94.000 kroner, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

Derfor søger Anna lige nu en advokat på sin Instagram-profil, men flere rygter siger, at det slet ikke er grundet Danaweb, at de vil hyre en advokat. Det skyldes i stedet en anden sag.

Læs også: Fodboldvært hitter: Se hende i bikini her

Der går nemlig rygter om, at Anna og Oliver igennem deres fitness-virksomheden ‘Erneca Fitness’ har solgt kostplaner, der tilhører den tidligere realitystjerne, Gustav Salinas.

– Rygtet siger, at Gustav skulle have beskyldt Oliver og jeg for at købe hans kostplaner og sælge dem videre til vores klienter. Jeg har med vilje ikke gidet kommentere yderligere på det før nu, fordi jeg simpelthen synes, det er for latterligt. Og samtidig bliver jeg også bare så vred, da TEAM ERNECA har været mit hjertebarn siden dag ét, siger Anna til Realityportalen.

Hun fortæller, at misforståelsen er opstået, fordi både Gustav og ‘Erneca Fitness’ har samarbejdet med Lenus, hvor kostplanerne er blevet udarbejdet, og derfor har kostplanerne lignet hinanden i form af layout.

Hun slår dog fast, at man aldrig har købt Gustavs kostplaner og solgt dem videre.

SE DEN FRÆKKE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PARADISE’-BABES SOM NUMMERPIGER TIL STORKAMP

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top