The perfect guide to the casino

CHOK! Fie Laursen trækker sig fra Instagram og Youtube – Dét skal hun lave nu

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

Den danske reality-babe har i sinde at tage afstand fra livet som offentlig person.

23-årige Fie Laursen er de seneste dage blevet kraftig kritiseret af kendte såvel som ukendte for de sugardating-reklamer, som hun har delt på Instagram.

Læs også: WHAT: Bro’s søster har været med i Paradise Hotel

De mange voldsomme reaktioner har nu medført en drastisk beslutning fra Fie side, der i et Instagram-opslag oplyser, at hun har valgt at trække sig fra både Youtube og Instagram, som hun nu ikke længere ser som sit arbejde. Hun vil i stedet fokusere på sin nye virksomhed, som hun har brugt de seneste fire måneder på:

Læs også: Fie Laursen bliver SLAGTET af ekskæresten: Se billederne her

– Kære følgere… JEG TRÆKKER MIG.. Et valg jeg skulle have taget sidste sommer, da min psyke knækkede og jeg allerede der, stillede spørgsmål til min karriere. For et år siden stoppede jeg Reality TV- og idag har jeg slettet min blog, efter 10 gode år. Jeg har også valgt ikke at have min levevej som influencer. De sidste 4 måneder har jeg arbejdet på at iværksætte egen virksomhed, med egne produkter, så jeg kunne træde mere fra som offentligt ansigt og skabe et mere privat liv, som forretningskvinde i en ny branche. Jeg vil heller ikke dele meget ud af mit liv, på youtube længere, men jeg vil filme når jeg føler for det. Jeg har efter alle de år brug for at give lidt slip, skabe et mere privat og roligt liv, derfor takker jeg af for endnu flere, af mine projekter. Jeg vil stadig dele det af mit liv på Instagram, jeg føler for – og stadig lave reklamer, men dette vil ikke være noget jeg kategorisere som hverken mit job eller noget jeg skal gøre, skriver Fie blandt andet til det lange opslag, som du kan læse lige her.

Læs også: Fie Laursen har oprettet en Onlyfans-konto: Her er hendes første billede

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Instagram-modeller viste bryster på live-tv midt under baseball-kamp.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top