The perfect guide to the casino

Spirituskørsel, hårde stoffer og stoppet med 190 km/t: Reality-hunk afslører vild fortid

Foto: Ritzau Scanpix

Når ‘Ex on the Beach’ sæson 4 ruller over skærmen den 4. marts, er det både med velkendte og helt nye ansigter.

I den nye sæson støder vi blandt andet på Emma Josefine Anesen, Amanda Mogensen og Mikkel Søndergaard, der alle tidligere har været med i realityprogrammet. Netop Amanda og Mikkel fandt sammen i ‘Ex on the Beach’, men efter massere af utroskab, gik forholdet i stykker og i dag har de ingen kontakt.

Læs også: Geggo er gravid – Se billedet her

Før Amanda afslørede, at hun var en del af programmet, fortalte hun på sin Instagram, at hun igen havde fundet kærligheden i form af den ukendte Nicklaes Johannes Olsen, men nu viser det sig, at Nicklaes og Amanda har mødt hinanden i den nyeste sæson af ‘Ex on the Beach’.

Den tatoverede reality-hunk er en del af sæson 4, og til Ekstra Bladet fortæller den nye realitydeltager om sin noget vilde fortid.

Til mediet afslører den 27-årige Nicklaes, at han har en dom for spirituskørsel og samtidig er blevet stoppet med 190 km/t.

– Jeg har en dom for spirituskørsel, jeg kørte med alkohol i blodet og mistede kørekortet på grund af det. Det var 28. august, og jeg mistede kortet i et år. Da jeg skulle tage det på ny, mister jeg det igen ved at køre 190 km/t, hvor man må køre 90 km/t, sukker han om oplevelsen, der ligger et par år tilbage. Da jeg kører 190 km/t, er det mod Valby, hvor den skifter til en 90’er-zone. Det var en sommermorgen, hvor jeg lige skulle prøve min nye bil. Det var ikke en ny bil længe, og den blev hurtigt solgt igen, fortæller Nicklaes til mediet, der også afslører, at han mistede et familiemedlem som følge af spirituskørsel.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Udover et mistet kørekort, har den nye realitydeltager også eksperimenteret lidt med stoffer, men har for lang tid siden lagt alt det på hylden.

– Jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg har haft mine dage med vilde stoffer, og jeg har også prøvet anabolske steroider, men jeg er blevet for gammel til det lort. Jeg blev kuldret i hovedet af stofferne, og jeg får hjertebanken, når jeg gør det nu. Så jeg har eksperimenteret det, jeg skulle. Det var det.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top