‘Paradisoer’ føler sig sikre: Forkert ‘Miss Paradise’-vinder – Hun var den rigtige vinder

Foto: NENT Group

Læs også: ‘Landmand’-babe har tabt 30 kilo


‘Paradise Hotel’ 2020 ruller for fuld skrue over skærmen, men selvom det er længe siden, at deltagerne var i Mexico for at filme programmet, er der særligt en ting de ikke har glemt.

Türker Alici er næsten lige blevet kåret som vinderen af Mr. Paradise, men før Mr. Paradise begyndte, var der stor fokus på Miss Paradise-konkurrencen. Her endte hotellets nyeste pige, Ida, med at løbe med titlen, og det vakte stor vrede hos hotellets andre piger lige efter konkurrencen.

Læs også: Geggo er gravid – Se billedet her

Til trods for, at det er rigtig lang tid siden, at Miss Paradise blev afholdt i Mexico, er der stadig ingen tvivl om, at flere ‘Paradisoer’ stadig ikke er tilfredse med vinderen. To af dem er Marco og Julie, der til SE og HØR bundærligt fortæller, hvem de mener, der skulle have vundet konkurrencen.

– Altså nu var jeg der jo ikke til at kunne se det. Men det, jeg har set i tv, så nej. Så var det overhovedet ikke fortjent. Jeg føler, at Julie skulle have taget den ud fra billederne, og hvad de nu lavede. Jeg synes klart, at hun var den bedste af dem. Jeg tror lidt, at Ida var den nemme løsning, fortæller Marco inden Julie også åbner op om Miss Paradise.

– Jeg føler at alle gjorde det godt, men jeg føler nok selv, når jeg ser det, at jeg skulle have løbet med den, udtaler Julie inden hun iskoldt fortæller, hvem der ihvertfald ikke skulle have vundet.

– I hvert fald nok ikke Ida.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Det er langt fra første gang, at deltagerne ikke mener, at det var ‘den rigtige’ vinder, som blev kåret. Sidste år blev Klara Montes voldsomt skuffet over valget af Miss Paradise, da hun var sikker på, at Sarah kun fik titlen på grund af taktiske årsager.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top