WHAT?! 'Gift ved første blik'-stjerne er med i 'Ex on the Beach'

The perfect guide to the casino

WHAT?! ‘Gift ved første blik’-stjerne er med i ‘Ex on the Beach’

Foto: Discovery

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Der er som reelt meget stor forskel på DR og TV2’s programmer i forhold til Discovery og TV3.

Derfor er det heller ikke mange mennesker, der får lov til at tørne ud for begge sider af skærmen, men det kan en særlig person nu skrive under på. 28-årige Michael Sommer deltog i første omgang i ‘Gift ved første blik’, hvor han giftede sig med den skønne Christina Arenholdt Nielsen.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

De startede med at forblive gift, men blev senere hen skilt, hvor der kom afsløringer på bordet, blandt andet omkring, at Michael havde gjort Christina gravid, og at parret valgte at få en abort. Nu lyder det fra Ekstra Bladet, at Michael Sommer laver noget af et tv-skifte, da han er at finde i den nye sæson af ‘Ex on the Beach.

– Jeg har lige været gennem castingen på et nyt program, men jeg kan desværre ikke sige noget om det. Det er meget hemmeligt. Men jeg er i hvert fald blevet valgt, så jeg skal i gang med i optagelserne om et par uger. Hvornår det bliver sendt, ved jeg faktisk ikke, men jeg vender tilbage på skærmen. Og jeg kan godt afsløre, at programmet er en slags dating-program, så det handler om, at jeg igen skal prøve at finde kærligheden, sagde Michael Sommer til mediet.

Nu har Discovery så bekræftet, at de har Michael Sommer med i ‘Ex on the Beach’, der i denne sæson bliver optaget i Brasilien.

– Jeg kan bekræfte, at vi har Michael Sommer med i ‘Ex on the Beach’, mere vil jeg dog ikke afsløre på nuværende tidspunkt andet, end at seerne roligt kan glæde sig til den nye sæson, der får premiere til foråret, siger pressechef fra Discovery, Lena Bøgild, til mediet.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Dermed bliver det altså noget af en omvæltning for den tidligere ‘Gift ved første blik’-deltager, når han er at finde på skærmen, når ‘Ex on the Beach’ går i luften.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top