CHOK: Realitystjerne er single igen - Slog op over SMS

The perfect guide to the casino

CHOK: Realitystjerne er single igen – Slog op over SMS

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Tilbage i oktober kunne Nynne Larsen fra ‘Divaer i junglen’ melde ud, at hun var begyndt at date en fyr.

Den fyr var den tidligere ‘X-Factor’ og ‘For lækker til love’-deltager Rasmus Nielsen. Her var det et meget forelsket par der senere meldte ud, at de var blevet kærester. Derfor kom det også som lidt af et chok, da Nynne Larsen afslørede til forpremieren på ‘Paradise Hotel’, at hun var blevet single.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

I et interview med SE og HØR, blev det også afsløret, at Rasmus valgte at slå op på SMS, hvilket i den grad ikke fik nogen pluspoint i Nynne eller veninderne Anne Plejdrup og Maja Bebes bog.

– Ja, han slog jo op på SMS. Altså jeg kan pissegodt lide Rasmus, men det gør ham ikke til mere mand, sagde Anne.

– Han slog op på SMS. Jeg har ikke lyst til at tale dårligt om Rasmus. Jeg ønsker ham alt det bedste, men jeg har ikke lyst til at tale dårligt om ham. Det er jo lidt en omvæltning, når man er vant til at have et andet menneske der. Det er tre uger siden. De første 14 dage var helt forfærdelige, der lå jeg bare og græd, men jeg har nogle gode veninder, der er der for mig, lød det fra Nynne.

Dermed blev det ikke til mange måneder sammen inden kærligheden braste igen. Det var også i sommers at Nynne brød med kæresten Tobias, hun på daværende tidspunkt havde været sammen med i to år.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Nynne har på sin Instagram, kommenteret på kommentaren fra i går, og her melder hun blandt andet ud, hvordan Rasmus fra den ene dag gik fra at fortælle, at han elsker hende, til at slå op via SMS.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top