The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Paradise-stjerne SVINER Bendtner efter FCK-afsked

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Nicklas Bendtner og FC København har i dag bekræftet, at det ikke bliver til en forlængelse af kontrakten med FC København.

Derfor bliver det ikke til mere end 13 kampe for FC København, herunder fire af dem i Reserveligaen, imens blot en af de resterende ni kampe var til fuld spilletid. Til trods for dette, så har Nicklas Bendtner opført sig utroligt professionelt, og hverken skabt kontroverser eller noget andet. Derfor håbede flere af de københavnske fans også på, at der ville blive forlænget.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

FC København og Nicklas Bendtner har udtalt sig om situationen, og Bendtner åbnede selv op for, at han virkelig skulle tænke sig om, inden han tog den næste beslutning i karrieren.

Nu har han så udtalt sig på de sociale medier, og på Instagram skriver han en længere besked til følgerne og FC Københavns fans.

‘Kære alle.
Det blev kun til fire måneder i FCK. Det var ikke lang tid, men jeg har været glad – i de bedste øjeblikke også lykkelig – for at få oplevelsen med og vende tilbage til mit “andet hjem” i Parken. FCK var det første hold, jeg heppede på, og det vil jeg blive ved med at gøre. Jeg vil komme til at savne fansene, og jeg vil komme til at savne gutterne i omklædningsrummet.
Jeg er nok en smule skuffet. Måske burde det være blevet til meget mere, måske var det lige tilpas. Jeg ved det faktisk ikke. Jeg ved bare, at jeg vil tænke mig godt og grundigt om, inden jeg melder noget drastisk ud om min fremtid. Ligemeget hvad har den meget at byde på.
Varme hilsner fra
Nicklas’
Lyder det fra Nicklas Bendtner på Instagram.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Da ‘Paradise Hotel’ sæson 10 blev sendt i 2014, stødte vi på Danny Rosenberg, der sidenhen har fokuseret på sin musikkarriere, hvor han blandt andet samarbejder med Royal Records unlimited. Han har tidligere udtalt sig negativt om Nicklas Bendtner, da han kom ud med sin bog, hvilket du kan læse meget mere om HER, og er heller ikke bange for at sende en sviner afsted på Nicklas Bendtners seneste opslag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top