The perfect guide to the casino

Beruset Oliver Bjerrehus involveret i slagsmål efter bytur: Så blev politiet tilkaldt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet


Den 44-årige Oliver Bjerrehus har levet et liv i sus og dus, og der er ingen tvivl om, at der har været voldsomt fart på.

Vi har kunne følge hans søn, Oscar Bjerrehus, i ‘Vild med dans’, hvor han desværre måtte forlade programmet lige inden finalen. Oscar har godt nok arvet sin fars model gener, men hele festlivet, er ikke ligeså voldsomt for Oscar, i forhold til, hvordan hans far har levet.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

I Ditte Okmans podcast ‘Det, vi taler om’, har Oliver Bjerrehus nu afsløret en af historierne fra en bytur, hvor det var ved at gå helt galt. Bjerrehus var på vej hjem fra en bytur i beruset tilstand sammen med en kvinde, som skulle med modellen hjem. Først skulle de bare lige i 7-eleven, for at købe lidt øl, og her falder Oliver i snak med en mand, og da manden og Oliver så forlader kiosken, råber ekspedienten, at den anden mand lige skal betale for sine øl.

– Og så lige pludselig går det op for mig, at jeg faktisk er med i et tyveri. Jeg går og taler med en, som lige har taget otte six-packs i en sportstaske og er på vej ud, siger Bjerrehus, der så fortæller, at han tilbød manden at få nogle gratis øl, hvis han bare lige afleverede øllene tilbage.

Det afviste manden dog, og så tog Oliver Bjerrehus altså fat i manden, hvilket endte ud i et større klammeri.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

– Nogle af de der øl er punkterede, så det ligner nærmest en eller anden have, hvor der ligger et sprinkleranlæg og sprøjter. Jeg har fat i ham som en lille aggressiv pitbull, siger Oliver Bjerrehus, der endte med at foretage en civil anholdelse, og ventede på, at politiet kom frem. Sidenhen har han dog ikke hørt mere fra hverken 7-eleven eller politiet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top