The perfect guide to the casino

Chok: 3/4 af ‘Love Island’-babes kærester har været hende utro

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Da ‘Love Island’ kørte på dansk tv for første og eneste gang, blev vi introduceret for en masse lækre singler, der ledte efter kærligheden.

En af dem var den skønne Isabella Sonne. Hun fandt i kort tid sammen med Rasmus, men det forhold holdt ikke i særlig lang tid. Efter deltagelsen i ‘Love Island’ har hun fået næsten 20.000 følgere på Instagram.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Men at være realitystjerne, er ikke altid en dans på roser, og det har Isabella fortalt om flere gange. Nu har hun på sin seneste Instagram-story åbnet op for sit kærlighedsliv, og her kommer der nogle chokerende sandheder på bordet.

– Jeg har haft fire kærester. Den første var jeg sammen med i ni måneder, den anden var jeg sammen med i to år on and off, den tredje var jeg sammen med i halvandet år og den fjerde var jeg sammen med i et år/halvandet år on and off, og jeg har været single i to-tre år nu, starter Isabella ud med, inden hun afslører en skrækkelig sandhed om sine kærester.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

– Tre ud af fire kærester har været mig utro, så ja jeg er rimelig erfaren på det punkt omkring utroskab desværre.

– Jeg har fået mit hjerte knust rigtig rigtig meget førhen, jeg var rigtig syg på et tidspunkt og tabte mig rigtig meget, fordi jeg var i et forhold, hvor han ikke behandlede mig pænt, og hvor han var meget manipulerende, og det ødelagde mig fuldstændig.

Du kan se meget mere til Isabella her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top