The perfect guide to the casino

Mark Bøgelund afslører: En episode i ‘Ex on the Beach’ stak helt af – Produktionsholdet måtte træde til og stoppe det hele

Foto: Discovery.



Der er ingen tvivl om, at der er gang i den, i den nyeste udgave af ‘Ex on the Beach’.

Og festen er i den grad ikke blevet mindre efter Mark Bøgelund tjekkede ind. Den efterhånden erfarne realitystjerne, ved i den grad, hvordan man starter en fest, og nu afslører han også, at produktionen stoppede en særlig episode i villaen, da det var ved at gå over stregen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

René Hoffbeck har tidligere fået skrevet EOTB(forkortelse for Ex on the Beach) i baghovedet med en trimmer, og så troede man da ikke at det kunne blive værre, men det beviste Mark. Mark blev nemlig sat til at klippe René, da han ikke gad at have ‘EOTB’ stående længere, og det var her, at Mark Bøgelund formåede at give René en vaskeægte munkefrisure. Den lignede, som Mark selv sagde ‘bræk bagfra’, og nu afslører han i Ekstra Bladets tv-studie, at den kunne være blevet meget værre.

– Til sidst kom produktionen fandeme løbende, da jeg gik ind for at hente min klipper, fordi jeg ville klippe hans hår lidt mere. Der kom de løbende ind og sagde ‘nu stopper vi. Vi stopper med at klippe ham, for det ender med, at hans hår må ryge til sidst. Det så for hæsligt ud. Simpelthen. Det var måske for stor en opgave, jeg kastede mig over (med René, red.). Jeg klippede nemlig også Casper, og det gik sindssygt godt, og han var simpelthen så glad for det. Det var virkelig også flot, men der var bare noget galt med Renés, det kunne jeg ikke klippe. Hold kæft, hvor blev det grimt, sagde Mark til Ekstra Bladets tv-studie.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Hvis du vil se meget mere til René og Mark, så kan du se Ex on the Beach på både Kanal 4 og Dplay.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top