The perfect guide to the casino

Lille pokal-målfest – og så er der gevinst til dig

Odds forslag: Så skal vi til at gøre klar til omkampene i FA Cup’ens tredje runde, og den mest interessante af dem finder vi i det nordlige London, hvor Tottenham tager imod Middlesbrough fra den næstbedste række.

Tottenham – Middlesbrough – flere mål i anden halleg end i første

– Den første kamp i Middlesbrough endte 1-1. Efter en målløs første halvleg kom Middlesbrough hurtigt foran i anden halvleg. Lucas Moura udlignede dog, da der manglede en halv time, og herfra dominerede Tottenham opgøret, uden at det dog lykkedes at finde vej til målet igen.

– Det er 45 år siden, Tottenham senest tabte en FA Cup-kamp på hjemmebane mod en modstander fra en lavere division. Sidste gang, Spurs røg ud af FA Cup’en mod et hold fra en lavere division, var i Leeds i 2013.

– Tottenham-manager José Mourinho har til dato aldrig prøvet at blive slået ud i tredje runde af turneringen, som er første runde for holdene fra de to øverste divisioner.

– Bemærk dog at Tottenham inkdasseret mål i 12 ud af de 13 kampe, som portugiseren har stået i spidsen for holdet indtil videre. Desuden må det også bekymre, at Lucas Mouras mål mod Middlesbrough er det eneste, Tottenham har scoret, siden Harry Kane blev skadet nytårsdag i Southampton.

– Middlesbrough har tabt alle tre gange, de tidligere har mødt Middlesbrough i FA Cup’en.

– Gæsterne fra det nordlige England har vundet deres seneste to udekampe (mod West Browmich og Preston) i Championship, efter at holdet ellers ikke vandt en eneste af de første 11 kampe på fremmed græs (fem uafgjorte og seks nederlag).

– Middlesbrough er alt i alt ubesejret i seks kampe i træk i alle turneringer fordelt med fire sejre og to uafgjorte.

– Der har faktisk været lidt flere mål i første halvleg (35) end i anden halvleg (31) i Tottenhams kampe, men Middlesbroughs fans har omvendt set 32 mål i anden halvleg mod kun 30 i første halvleg.

– Da dette jo er en pokalkamp, må man regne med, at det hold, der eventuelt kommer bagud, må satse lidt for at udligne, da det jo ikke gør nogen forskel, om man taber med et eller flere mål. Det kan omvendt åbne for modstanderne i den anden ende.

Sådan ligger de

Tottenham nummer 8 i Premier League (V8 U6 T8)
Middlesbrough nummer16 i Championship (V8 U10 T9)

Bookmaker: bet365,com

Odds: 2.00

Odds tips: Doublen til 200 kroner

Mulig gevinst: 400 kroner

Overskud: 200 kroner

Dette og mange andre spil kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top