The perfect guide to the casino

Officielt: Emmanuel Sabbi skifter til OB

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Han har været eftertragtet i en længere periode, og nu er det officielt, at han forlader Hobro.

Den 22-årige Emmanuel Sabbi har længe været et varmt navn på Vestegnen, og derfor vil det også irritere mange fans, at det netop ikke er Brøndby IF, der har sikret sig Sabbi fra næste sommer af, men derimod en helt anden Superliga-klub.

OB har bekræftet, at man henter Emmanuel Sabbi til sommer når hans kontrakt med Hobro udløber.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Emmanuel Sabbi kom til Hobro i 2017 og har sidenhen spillet 69 kampe for klubben. Her er det blevet til 15 mål og fem assists, og det er altså ikke den eneste transfer OB har offentliggjort. I går offentliggjorde man, at SønderjyskE’s Mart Lieder også kommer til klubben til sommer, og derfor er OB allerede godt besat på de offensive pladser.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

OB’s sportsdirektør Jesper Hansen, er glad for tilgangen af Emmanuel Sabbi og glæder sig til, at Sabbi skal udvikle sig i OB.

– Det er en enorm eksplosiv spiller, der er god en mod en. Han er meget spændende og har den der X Factor, som gør ham uforudsigelig for alle modstandere. Vi så jo selv, hvor god han er, da vi slog Hobro 2-1 i efteråret, hvor han scorede et meget flot mål direkte på frispark. Han er dynamisk i sin spillestil, og på den måde passer han godt til den måde, som vi spiller på. Han har gjort det fornemt i Hobro, hvor han er en stor profil og virkelig har løftet sit spil, siden han kom til Danmark for to et halvt år siden. Trods sin unge alder har han megen erfaring i Superligaen, og der er potentiale til at udvikle sig endnu mere i OB. Vi glæder os til at se ham folde sig ud i den stribede trøje, lyder det fra Jepser Hansen til klubbens hjemmeside.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top