Medie: Superliga-stjerne på blokken hos tre Premier League-klubber - Koster 78 mio. kroner

The perfect guide to the casino

Medie: Superliga-stjerne på blokken hos tre Premier League-klubber – Koster 78 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Premier League kan ende med at få selskab af endnu en Superliga-profil allerede til januar.

FC Midtjylland sidder sikkert på 1. pladsen i Superligaen op til vinterpausen, og med et exit i både Europa og pokalturneringen har de ikke andet end ligaen at tænke på. En af de spillere, der har haft et fantastisk efterår var brasilianske Evander, som scorede seks mål og leverede seks assists i 19 ligakampe.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den 21-årige brasilianer er tidligere blevet spået en stor fremtid, og nu tyder alt på, at fodboldeuropa har opdaget talentet. Ihvertfald melder engelske The Sun om, at hele tre Premier League-klubber holder vågent øje med Evander. Southampton, Bournemouth og Brighton skulle således være interesseret, og på ‘Heden’ er man godt klar over interessen. The Sun melder om, at FC Midtjylland har sat prisskiltet til ni millioner pund eller omkring 78 millioner kroner.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Evanders kontrakt med FC Midtjylland udløber ved udgangen af 2023, og derfor har man slet ikke travlt med at sælge. 21-årige Evander har spillet 52 kampe for FC Midtjylland og her er det blevet til 17 mål og 10 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top