The perfect guide to the casino

Twitter er RASENDE: ‘Arsenal blev snydt for alle tre point’ – Her er årsagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Det tydede på, at Arsenal og Mikel Arteta skulle løbe med alle tre point i London-derbyet mod Chelsea, men det ændrede fire magiske minutter på.

Efter en stor brændt chance i det 78. minut, slog Chelsea til i det 83. og 87. minut, og puttede endnu et søm i Arsenals kiste, og gav samtidig Mikel Arteta hans første nederlag. Ifølge flere skulle det aldrig være sket, hvis dommer Craig Pawson blot havde dømt det ‘rigtige’.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

I det 77. minut fik Arsenals Alexandre Lacazette tildelt et gult kort for brok, men her er flere uforstående overfor, hvorfor Jorginho, der lavede frisparket, ikke fik sit andet gule kort og dermed blev sendt ud.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Dog er flere også enige i, at Jorginho ikke skulle have sit andet gule kort og det var langt fra eneste dom som dommer Craig Pawson, ikke virkede til at have styr på. Netop Jorginho har allerede udtalt sig om det mulige røde kort, og her var italieneren iskold.

– Pfft, det var et normalt frispark. Vi spiller fodbold ikke tennis, kontakt er normalt i fodbold. Det er et normalt frispark, men ikke mere end det, sagde Jorginho kort efter kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top