José Mourinho afslører: 'Jeg kender Eriksens fremtid'

The perfect guide to the casino

José Mourinho afslører: ‘Jeg kender Eriksens fremtid’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Det var en glad og ked af det José Mourinho, der talte med pressen efter 2-1 sejren over Brighton på hjemmebane.

Interviewet startede ud med, at en noget bedrøvet Mourinho erkendede, at det havde været en lidt dårlig jul, da hans hund døde, hvilket var en stor del af hans familie. Heldigvis kunne han trøste sig med, at Tottenham vendte 0-1 i 1. halvleg, til 2-1 i 2. halvleg.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Det var blandt andet takket være danske Christian Eriksen, der spillede en rolle i 2-1 målet, da han sendte en yderst præcis aflevering ind til Serge Aurier, der assisterede Dele Alli i sidste ende. Efter kampen kommenterede Mourinho også på netop Eriksen, og her afslørede han, at han kender danskerens fremtid.

– Jeg kender hans fremtid. Jeg tror, jeg kender hans fremtid. Hans kommunikation med mig er åben og ærlig, og vi stoler på hinanden. Jeg kender hans fremtid, men jeg er ikke den, der skal tale om det. Det skal han selv, når han er klar til det. Min følelser er, at han gerne vil hjælpe os, hvilket er derfor, jeg bruger ham, når jeg er i problemer og har brug for en spiller med hans kvaliteter. I dag var han vigtig; han var der for os, sagde Mourinho til Sky Sports efter kampen.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Det tyder derfor på, at valget er truffet, og vi blot venter på, at Christian Eriksen selv fortæller, hvor hans fremtid er.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top