The perfect guide to the casino

Blackburn scorer mod bundproppen – og du får råd til de sidste julegaver

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: Blackburn skal nok score et par gange mod bundproppen Wigan.

Der er kun en enkelt kamp på det engelske program lillejuleaften, og det er Blackburn, som tager imod Wigan i et lokalopgør i det nordvestlige England.

Blackburn kom ikke alt for godt fra start i denne sæson, men på det seneste har de taget sig noget sammen. De har scoret i deres seneste ni kampe, og de er ubesejret i de seneste seks kampe, så nu ligger klubben i midterfeltet i den næstbedste engelske række. The Championship.

Føler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

Wigan klarede fridag i sidste sæson takket være en god hjemmebane. Men i år ser det sværere ud, for holdet er sunket helt til bunds.

Hjemme går det stadig hæderligt – senest med to 1-1 kampe. Men ude er de ikke meget værd. De har ikke vundet en eneste kamp på fremmed græs i denne sæson, og i de seneste fem kampe er der lavet to mål imod dem hver gang.

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

Vi tror på, at Blackburn også kan lave mindst to mål på hjemmebane mod rækkens bundprop, og det honorerer bet365.com med pæne odds 1,83.

Odds tios: Blackburn – Wigan – Blackburn over 1,5 mål

Bookmaker: bet365.com

Afviklingstidspunkt: 23/12 kl. 20.45

Odds: 1,83

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus på helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top