The perfect guide to the casino

Betyder det et skifte for Superliga-profilen til Brøndby IF? Nu afprøver klubben en mulig erstatning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Brøndby IF har tidligere været glad for at handle i andre Superliga-klubber, når de skulle finde nye stjerner, og det håber de også på, at de snart kan gøre igen.

I Randers FC spiller den 24-årige georgier, Saba Lobjanidze, og hans kontrakt udløber til næste sommer. Alt tyder på, at han ikke har nogen planer om at forlænge den, og derfor skal Randers FC sælge ham til januar, hvis han ikke skal smutte gratis. Nu er der så ny udvikling i sagen, hvor især Brøndby IF er interesseret i at hente Lobjanidze.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Ifølge BT’s podcast ‘Transfervinudet’, så skulle Randers lede efter deres erstatning til Saba Lobjanidze, og har nu en mulig spiller til prøvetræning. Den kun 20-årige Laorent Shabani, har kontrakt med Malmø FF, men har endnu ikke fået debut på førsteholdet, og da hans kontrakt udløber til nytåret, kan Randers hente ham kvit og frit. Laorent Shabani skulle få muligheden for at vise sig frem på mandag, når Randers spiller en reserveholdskamp mod AaB.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Hvis Randers sikrer sig Shabani og ser potentiale i ham, kan det meget vel betyde, at Brøndby IF kan få lov at hente Saba Lobjanidze allerede til januar, såfremt han stadig ønsker et skifte til Brøndby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top