Afslører Zinedine Zidane lige Real Madrids næste køb? 'Jeg er allerede forelsket i ham'

The perfect guide to the casino

Afslører Zinedine Zidane lige Real Madrids næste køb? ‘Jeg er allerede forelsket i ham’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Den spanske kongeklub er kendt for at brænde mange penge af på transfermarkedet, og det kan meget vel blive tilfældet endnu en gang, når den igangværende sæson er slut, og sommerens transfervindue bliver åbnet.

Denne sommer brugte man rigtig mange penge på de fem indkøb af Eden Hazard, Eder Militao, Ferland Mendy, Luka Jovic og Rodrygo. Her er det langt fra alle fem, som har fået gang i karrieren i Spanien. Til trods for, at man hentede Eden Hazard denne sommer, så var der ingen tvivl om, at Zinedine Zidane meget gerne ville have fingrene i særligt to spillere.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

De to spillere var altså de to franskmænd, Paul Pogba og Kylian Mbappe. Hele sommeren over, meldte de spanske medier om, at Zidane foretrak Pogba foran en noget billigere Christian Eriksen, og at det altså var derfor, at danskeren ikke kunne skifte til Madrid. I aften møder Real Madrid og PSG hinanden, og inden kampen har Zidane udtalt sig, om netop Mbappe, som han er utrolig glad for.

– I ved, at jeg har kendt ham længe. Jeg er allerede forelsket i ham. Først og fremmest som menneske. Tirsdag kommer han hertil som en konkurrent. For mig handler det om, hvad vi skal gøre, og at vi er forberedte. Vi kender ham og skal være forberedte, siger Zidane ifølge goal.com, der undervejs også henviste til Mbappes prøvetræning i Real Madrid for flere år tilbage.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Kylian Mbappe forventes at sprænge alle transferrekorder, hvis han en gang i fremtiden skifter klub. Den kun 20-årige verdenstjerne har allerede scoret 69 mål og leveret 36 assists, og spiller i aften sin kamp nummer 100 for PSG.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top