The perfect guide to the casino

Fodboldfan køber traditionsklub og forærer den væk til fansene

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


I en fodboldverden, hvor oliepengene for alvor har taget over, og er ved at sætte sig på flere af de store klubber, er der nu dukket en helt anden historie op.

Tilbage i 1876, blev Partick Thistle stiftet, og sidenhen har den skotske klub altså eksisteret. De seneste mange år har der ikke været den store succes, og på nuværende tidspunkt ligger man sidst i den næstbedste skotske række. Den traditionsrige klub, var ved at blive overtaget af udenlandske investorer, lige indtil Colin Weir trådte til.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Colin Weir vandt hele 1,37 milliarder kroner i EuroMillions tilbage i 2011, og her er alle pengene langt fra brugt. Partick Thistle har nemlig annonceret, at Three Black Cats Ltd overtager aktiemajoriteten i klubben. Three Black Cats Ltd ejes af Colin Weir, og som meget stor Partick Thistle fan, har han nu lagt en stor plan for klubben.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Weir skal nemlig ikke beholde alle aktierne selv, for nu er planen nemlig, at aktierne skal overdrages til klubbens fans inden for de kommende måneder.

– Jeg har tilbudt tilhængerne et vindue, der løber de næste tre-fire måneder, til at få det formelle på plads, hvor efter aktierne overdrages til tilhængerne, siger Colin Weir til klubbens hjemmeside.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top