The perfect guide to the casino

Medie: Brøndby sikrer fremtiden – Skriver under på vigtig fireårig underskrift

Foto: Ritzau Scanpix



Det kan godt være, at Brøndby IF tabte igår mod SønderjyskE på udebane, men det tyder på, at der stadig er godt nyt til klubbens fans.

En af de spillere, som kom ind i kampen, og som allerede har spillet mange minutter i denne sæson, er den unge Jesper Lindstrøm. Han har kæmpet sig op gennem Brøndbys ungdomshold, og er idag en fast del af førsteholdet. Det er også planen for Brøndbys 18-årige midtbanespiller Anis Slimane.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Anis Slimane har en fortid i Brøndby, men spillede i AB sidste sæson. Brøndby hentede ham dog tilbage denne sommer på en etårig kontrakt, og nu har den unge Slimane overrasket så meget, at han skulle være blevet tilbudt en fireårig kontrakt. Sådan lyder det ihvertfald fra BT.dk.

Ifølge BT, så skulle Slimane have afvist andre danske klubber, da han har et mål om at slå igennem i Brøndby, og derfor ikke blev fristet af tilbud, som allerede kunne have gjort ham til Superliga-spiller idag. Planen skulle være, at Anis Slimane bliver rykket op på førsteholdet, når han har underskrevet den nye kontrakt.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Anis Slimane har også tunesiske rødder, og har derfor både spillet for Tunesiens U-20 hold samt Danmarks U-19 hold.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top