The perfect guide to the casino

Klubpræsidenten bekræfter: ‘Vi vil hente Zlatan Ibrahimovic’

Foto: Ritzau Scanpix



Zlatan Ibrahimovic er godt nok blevet 37, og kan om et par dage fejre sin 38 års fødselsdag.

Det ville sætte sit spor på de fleste sportsmænd, men ikke ligeså meget på Zlatan Ibrahimovic i forhold til mange andre. Han spiller godt nok ‘kun’ i den bedste amerikanske liga, MLS, men her bærer han i den grad også LA Galaxy holdet, da det er blevet til 50 mål og 13 assists i 54 kampe. Alene i denne sæson er det blevet til 29 mål og 7 assists i 28 kampe.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Kontrakten med LA Galaxy udløber til nytåret, og det er der en masse klubber, som holder øje med. En af dem er selvfølgelig hans nuværende klub, som håber på at kunne beholde deres svenske superstjerne. Problemet er bare, at der også er et hav af andre klubber, som kunne tænke sig en mand med mål i støvlerne som Zlatan Ibrahimovic. Her er argentinske Boca Juniors blevet nævnt i flere omgange, og nu bekræfter præsidenten i Boca Juniors, Jorge Anro, at de er klar til at hente ham.

– Det er rigtigt, at Ibrahimovic gerne vil spille for Boca, og det er rigtigt, at vi klar til at tage ham ind. Klubben er sund og har det så godt økonomisk, at vi har råd til den slags luksus. Vi vil være i stand til at betale Zlatans kontrakt, siger klubpræsidenten Jorge Anro til Mundo Boca Radio ifølge AS.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Zlatan Ibrahimovic har igennem sin karriere blandt andet spillet for Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United og LA Galaxy.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top