The perfect guide to the casino

FC Midtjylland var fast besluttet på at bænke Evander: EN person insisterede og fik ham i startopstillingen

Foto: Ritzau Scanpix



FC Midtjylland røg i midtugen skuffende ud til Fremad Amager i pokalturneringen, og dermed kan sidste års vindere ikk forsvare deres titel.

Kampen blev dog også blive husket for en kontrovers mellem Awer Mabil og Evander. Her var de to stjerner uenige om, hvem der skulle sparke et frispark i slutningen af kampen, og da Awer Mabil fik ansvaret og sparkede over, valgte Evander at klappe hånligt ud til trænerbænken. Det var noget, som ikke kunne undgås at blive bemærket både under og efter kampen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Derfor blev Brian Priske også spurgt indtil, om han havde tænkt over konsekvenser af den brasilianske stjernes opførsel. Her mente flere, at Evander burde starte ud i weekendens kamp mod OB. Evander fik dog fuld spilletid i nederlaget, og nu afslører Ekstra Bladet, hvorfor Evander fik lov til at starte.

Ifølge mediet, så var størstedelen af FC Midtjyllands ledelse herunder Claus Steinlein, enige om, at Evander ikke skulle starte inde. Problemet var bare, at træner Brian Priske ene mand mente, at Evander skulle starte, og derfor fik hans handling ikke den store konsekvens. Evander har da også været ude og undskylde offentligt, og skulle også have undskyldt til holdet direkte efter nederlaget til Fremad Amager.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Om det var hans lange snak med Brian Priske, hvor Evander angivenligt skulle have forladt samtalen med tårer i øjnene er ikke til at vide, men det var altså langt fra alle, som mente, at stjernen skulle have startet mod OB.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top