The perfect guide to the casino

Bragede 30 mål ind i sidste sæson: Nu er FC Barcelona ude efter ham

Foto: Ritzau Scanpix



Det er langt fra blevet til en perfekt sæsonstart for Barcelona, hvilket blandt andet skyldes en masse skader til stjernerne.

Lionel Messi, Luis Suarez og Ousmane Dembele har siddet ude med skader, og så er det altså svært at vinde fodboldkampe. Noget helt andet er, at Luis Suarez og Messi er ved at være oppe i alderen, og derfor holder Barcelona vågent øje med forstærkninger, som på sigt kan tage over for verdenstjernerne. Antoine Griezmann er allerede blevet hentet ind, men det er langt fra nok.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nu melder Sempre Milan om, at Barcelona har tre specifikke angribere i kiggerten. Jaime Mata fra Getafe, Timo Werner fra Leipzig og sidst men ikke mindst, Krzysztof Piatek fra AC Milan. Og det er altså sidstnævnte, som skulle være favoritten, hvis man skal tro på mediet. AC Milan hentede ham på en fire-og et halv år lang kontrakt i januar, og scorede i sidste sæson 30 mål og leverede to assists i 42 kampe for Genoa og AC Milan.

I denne sæson har Piatek og AC Milan bestemt ikke startet godt ud, og indtil videre er det blevet til to mål i seks kampe for den polske angriber. Sempre Milan melder ikke om nogen pris på den 24-årige angriber, men han kostede angivenligt AC Milan 31 millioner pund eller omkring 260 millioner kroner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Ligemeget hvordan man vender og drejer den, så er det ihvertfald en målfarlig herre, som Barcelona holder øje med, spørgsmålet er bare, hvorvidt der kommer et bud fra den spanske storklub, og om det bud er stort nok, til at AC Milan vil sælge ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top