Manchester-klubberne jagter Premier League-stjerne: Nu er han sat til salg, prisskilt: 840 mio. kroner

The perfect guide to the casino

Manchester-klubberne jagter Premier League-stjerne: Nu er han sat til salg, prisskilt: 840 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix



Det er efterhånden et stykke tid siden, at Manchester City og Manchester United kæmpede side om side i tabellen.

Nu tyder det dog på, at de to klubber kommer til at kæmpe mod hinanden på transfermarkedet. I West Ham løber Declan Rice rundt, og det er en spiller, som de seneste par sæsoner har bevist, at han meget vel snart, kan være på vej til noget større end West Ham. West Ham har kontrakt med 20-årige Declan Rice i fem år endnu, og har derfor slet ikke travlt med at sælge.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Men til trods for dette, så skriver avisen Express nu, at West Ham er klar til at sælge, hvis de får et bud på 840 millioner kroner. Declan Rice kan spille på flere positioner i defensiven, og har både spillet i det centrale forsvar og den defensive midtbane, men spiller primært på den defensive midtbane nu. Declan Rice kom til West Ham tilbage i 2013, da han skiftede fra Chelseas ungdomshold.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Den dengang 14-årige Rice, har sidenhen kæmpet sig op gennem holdene i West Ham, og har i en alder af kun 20 år, allerede spillet 77 kampe for West Ham. I forhold til landsholdsfodbold, så var Rice en del af en noget kontroversiel situation, da han har spillet ungdomsfodbold på det irlandske landshold samt tre venskabskampe på deres A-landshold, men i sidste ende valgte at skifte til Englands landshold, da han er født i England. Her har han nu spillet fem landskampe, noget som irerne ikke er tilfredse med.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top