FC København - Manchester City spilforslag: GAVEODDS fra ComeOn

The perfect guide to the casino

FC København – Manchester City spilforslag: GAVEODDS fra ComeOn

Kamp: FCK – Man City
Spilforslag: Over 1,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Det er ikke hver dag, at et hold som Manchester City gæster lille Danmark. Det bliver derfor en kæmpe oplevelse for både FC København men også dansk fodbold, når de danske mestre tirsdag tørner sammen med deres engelske modpart. Manchester City er formentlig det stærkeste hold i verden lige nu, og der kan nærmest ikke undgå at komme mål. Hos ComeOn får du odds 2 på, at der scores mindst to mål i kampen, og det er et decideret gaveodds.

FC København tabte det omvendte opgør i Manchester med 5-0, og nu er det tid til revanche. Københavnerne får næppe hevet en sejr i land, men hvis de kan komme fra banen med et mindre nederlag end på udebane, vil det være en sejr i sig selv. FC København må dog undvære to stjerner i Andreas Cornelius og Denis Vavro, og det går hårdt udover holdets kvalitet. De to profiler er begge skadede, og derfor må cheftræner Jacob Neestrup klare sig med mindre gode alternativer.

Manchester City kommer til København med de tunge skyts. Pep Guardiola har alle stjernerne med, og vi kan forvente, at Manchester City stiller i stærkeste opstilling. Det vil sige, at FC København igen skal op imod bomstærke Erling Haaland, der scorede to mål i det første opgør. I det første opgør havde Manchester City et hav af chancer, og havde det ikke været for rekordhøje 12 redninger, flere af dem fantomredninger, af Kamil Grabara i FCK’s mål, havde The Citizens vundet endnu større.

Vi forventer, at der igen kommer masser af mål i dette opgør. FC Københavns defensiv er ikke stærk nok til at modstå Haaland og co., og der var tydeligvis klasseforskel i det første opgør. Det kan gå hen og blive rigtig grimt, hvis City rammer dagen, og over 1,5 mål bør aldrig være i fare. City har spillet 25 kampe i træk med mindst to mål i.

Bemærk at spilforslaget bygger på en kampagne fra ComeOn. Her får alle spillere (nye+gamle) odds 2 på over 1,5 mål i FCK – Man City. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds. 

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top