The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: AaB får besøg af oprykkerne fra Viborg FF

Oddsforslag: AaB vinder

Kampen kan streames hos Bet365.

Denne mandag aften får AaB hjemme på Aalborg Portland Park besøg af Viborg FF i 3F Superligaen, og der venter et seværdigt og formentligt også målrigt opgør.

Således har AaB fået en fremragende start på denne sæson, mens det har været mere blandet for oprykkerne hos Viborg FF. Der er altså lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Efter sæsonens første tolv kampe har AaB vundet seks, spillet tre uafgjorte og tabt tre. Det er også blevet til 18 scoringer, mens de blot har indkasseret ti.

Viborg FF derimod står noteret for blot to sejre, mens det er blevet til seks uafgjorte og fire nederlag. De har i disse kampe scoret 15 mål, mens de har indkasseret 19.

Det er altså ligaens nummer 4, som får besøg af ligaens 10. plads, hvorfor det bliver uhyre spændende på Aalborg Portland Park.

AaB tabte senest ude mod AGF, men ellers har nordjyderne været i forrygende form i denne sæson, hvorfor de også er favoritter til aftenens opgør.

Derfor er dagens spilforslag:  AaB vinder

Spilletidspunkt: Mandag kl. 19:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.72

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 345 kr.

Overskud: 145 kr.

[arrow_forms id=’687740′]

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Profiler har ambitioner om at komme videre fra AaB

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top