The perfect guide to the casino

Oddsforslag: AGF ordner defensive finner – og DU scorer kassen

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . AGF – Honka Espoo – AGF vinder uden mål imod

– Efter sejr til FCM i Champions League er det torsdag AGFs tur til at spille europæisk fodbold. For aarhusianerne gælder det Europa League og et møde på hjemmebane med finske Honka Espoo.

– AGF har en flot europæisk historie med kvartfinaler i både Mesterholdenes og Pokalvindernes Europa Cup mod klubber som Benfica og FC Barcelona. Men i de sidste mange år har aarhusianerne ikke spillet meget europæisk fodbold. Sidste europæiske eventyr var i kvalfiikationen til Europa League i 2012, hvor det blot blev til to kampe og hurtigt i bad mod Dila Gori fra Georgien.

– Denne gang er det muligt, at det kun bliver til en enkelt kamp, for der er ikke returkamp mod Honka Espoo. Men der skulle være en fair chance for, at det bliver til mere. AGF skal igennem fire kvalifikationsrunder for at nå til Europa Leagues gruppespil.

– AGF deltager i turneringen, fordi det blev til bronze i sidste sæsons Superliga, hvor holdet viste stor styrke ved bl.a. at vinde over FC Midtjylland, FC København og Brøndby på udebane. I kampen om at komme i Europa League vandt AGF over OB fra nedrykningsslutspillet. Træner David Nielsen har fået skabt noget stabilitet, der ellers har været en mangelvare i AGF i mange år.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Honka Espoo er fra 1957 og kommer fra Espoo, der ikke ligger så langt fra den finske hovedstad, Helsinki. Klubben er først begyndt at gøre sig bemærket i den finske liga i de sidste 15 år.

– Det er aldrig lykkedes for Honka Espoo at vinde det finske mesterskab, men klubben har dog en pokaltriumf. Det blev til sejr i den finske pokalfinale over KuPS i 2012.

– Finsk fodbold har traditionelt ikke stor styrke. Mestrene fra KuPS fik tæv med 0-5 af Molde i kvalifikationen til Champions League. Honka Espoo ligger nummer fire i den finske liga, men man bemærker sig dog, at holdet er ubesejret og kun har indkasseret fem mål i 11 kampe. Det tyder på en vis defensiv styrke. Til gengæld har holdet selv kun lavet 12 mål i de 11 kampe.

– På den baggrund er det til at forestille sig, at AGF tager en sejr uden mål imod til odds 2,15 fra Onsidebetting. Det er også en overvejelse værd at spille på AGF-sejr og under 2,5 mål til odds 3,20. Men så har man altså kun 1-0 og 2-0, man kan vinde på, og det er ikke så meget.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 19.00

Sådan ligger de

AGF sluttede som nummer tre i Superligaen (V19 U7 T10) Kampen mod OB om Europa League-kvalifikation er ikke medregnet.
Honka Espoo ligger nummer fire i Veikkausliiga (V4 U7 T0)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,15

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 215 kroner

Overskud: 115 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se AGF vinde kampen over OB, der definitivt sikrede pladsen i Europa League-kvalifikationen).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top