The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Røde Stjerne overvandt FCK – og de overvinder også de albanske mestre

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . SK Tirana – Red Star – Red Star vinder med mindst to mål (handicap -1)

– Champions League er forbi, og nu kan Champions League begynde. Nogenlunde sådan kan situationen opsummeres. Søndag vandt Bayern München sidste sæsons Champions League, men den nye sæsons kvalifikation til Champions League er allerede i gang.

– Her mødes de albanske mestre, SK Tirana, med de serbiske mestre, og Red Star – eller Røde Stjerne, som vi jo kalder dem – er klare favoritter til at gå videre.

– SK Tirana vandt det albanske mesterskab med et forspring på fire point til Kukesi. De har hjemmebanen i det her opgør, og ellers har de ikke så meget – ikke en gang tilskuerne i ryggen. Det er til dato aldrig lykkedes at gå videre fra anden kvalifikationsrunde for SK Tirana.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Røde Stjerne kender vi danskere udmærket til. De endte med at slå FC København ud af kvalifikationen til sidste sæsons Champione League efter en højdramatisk straffesparkskonkurrence i Parken.

– Røde Stjerne vandt det serbiske mesterskab med et forspring på 14 point til ærkerivalerne Partizan. De er ubesejrede i de seneste syv kampe i træk, og Champions League er en kæmpe-prioritet for klubben – og det serbiske fodboldforbund, som gerne aflyser en hel runde i ligaen for at give optimale forberedelser til deres klubber.

– Onsidebetting giver odds 1,44 på serbisk sejr efter ordinær tid, og det er lige i underkanten til, at det er værd at spille. Sejr med mindst to mål giver odds 2,25, og det vil vi hellere gå efter. SK Tirana har svært ved at skabe chancer mod stærk, europæisk modstand, og derfor er sejr til Røde Stjerne uden mål imod til odds 2,15 også fristende. Men det er et risikobetonet bet, fordi man risikerer, at de får straffespark eller et trøstmål til sidst, hvis Røde Stjerne fører stort.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 20.00

Sådan sluttede de

SK Tirana nummer 1 i Albanian Super League (V21 U7 T8)
Red Star nummer 1 i Serbian Superliga (V25 U3 T2)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,25

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 225 kroner

Overskud: 125 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Røde Stjerne i aktion mod Tottenham i sidste sæsons Champions League).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top