Oddsforslag: Eriksen, Lukaku og co. holder målfest mod Sevilla - til glæde for DIN tegnebog

The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Eriksen, Lukaku og co. holder målfest mod Sevilla – til glæde for DIN tegnebog

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Inter – Sevilla – Inter scorer mindst to mål

– Så er vi klar til Europa League-finalen mellem Inter og Sevilla, der aldrig tidligere har mødt hinanden. Inter fremstår som favoritter – bl.a. fordi de vandt hele 5-0 i semifinalen over ukrainske Shakhtar Donetsk.

– Inter vandt Europa League tre gange i halvfemserne, mens turneringen stadig hed UEFA Cup’en.

– Antonio Contes mandskab har virkelig ramt en god stime. De har scoret mindst to mål i 14 ud af deres seneste 16 kampe. De har vundet otte ud af deres seneste ti kampe

– Specielt Romelu Lukaku har været brandvarm. Den kæmpestore belgiske angriber har nu scoret i ti Europa League-kampe i træk, men her er retfærdigvis også medregnet kampe, hvor han har scoret for først Everton og siden Manchester United. Han lavede to mål mod Shakhtar Donetsk.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Når man alligevel ikke føler sig helt overbevist om, at Inter sætter sig igennem, hænger det bl.a. sammen med Sevillas historik i turneringen. De har været i finalen fem gange siden 2000, og de har vundet hver gang. Sydspanierne er dermed den klub, der har vundet UEFA Cup/Europa League flest gange i historien.

– Sevilla var i store perioder nedspillet i semifinalen mod Manchester United, men det lykkedes alligevel at vinde 2-1 – ikke mindst på grund af fantastisk målmandsspil af den canandisk-fødte marokkaner, Yassine Bounou.

– Sevilla sluttede rigtig fornuftigt af La Liga og kvalificerede sig til næste sæsons Champions League. De er ubesejrede siden corona-pausen, hvor de har vundet ti kampe og spillet seks uafgjort i alle turneringer.

– Onsidebetting giver odds 2,20 på både sejr til Inter og på, at de scorer to mål. På grund af ovenstående har vi en vis respekt for Sevilla, så vi går efter målene. Vil man spille på, at Romelu Lukaku scorer for 11. Europa League-kamp i træk, kan man få det til odds 2,40, og det er bestemt en overvejelse værd.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21.00

Sådan slutter de

Inter nummer 2 i Serie A (V24 U10 T4)
Sevilla nummer 4 i Primea Division (V19 U13 T6)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,20

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 220 kroner

Overskud: 120 kroner

(Du kan se og høre et interview med Inters Christian Eriksen øverst på siden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top