The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mange mål i Premier League – og mange gryn til din tegnebog

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: Tottenham – Manchester United – begge hold scorer

– Så vender Premier League tilbage, og denne kamp er meget interessant. For Tottenham repræsenterer den sidste chance for at få noget ud af sæsonen, nu hvor holdet er færdige i alle andre turneringer. Holdet kan med en god slutspurt nå op at blande sig i kampen om fjerdepladsen, der giver adgang til næste sæsons Champions League. Det kan femtepladsen måske også gøre, fordi Manchester City har en dom hængende over hovedet på to års udelukkelse.

– For Tottenham kom coronapausen nok særdeles tiltrængt. De vandt ikke en eneste af deres seneste seks kampe, inden corona-pandemien lagde Premier League ned. Men nu har de fået både Harry Kane og Son Heung-min tilbage fra skader, og de kan sagtens gøre ondt på et Manchester United-forsvar, der ikke er dirkefrit.

– Tottenham har kun holdt målet rent fire gange i Premier League i denne sæson. Det bringer holdet på en delt sidsteplads i den ‘konkurrence’.

Oddsforslag: .

– Manchester United havde et meget svingende efterår, hvor de var gode mod de gode hold, men hvor de ofte skuffede mod holdene fra den nedre halvdel af tabellen. Men i tiden op til corona-pausen var der klare forbedringer, og holdet har ikke tabt siden nederlaget på hjemmebane mod Burnley i januar. I de seneste 11 kampe i alle turneringer er det blevet til otte sejre og tre uafgjorte.

– Selvom hjemme- og udebane ikke betyder så meget, når der ingen tilskuere er, er det alligevel bemærkelsesværdigt, at Manchester United har indkasseret mål i 12 ud af holdets 14 kampe på fremmed græs.

– Odds fra bet365.com er på 1,70. Det er ikke så meget, men det kan godt gå an til et bet.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21.15

Sådan ligger de

Tottenham nummer 8 (V11 U7 T10)
Manchester United nummer 5 (V12 U9 T8)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,70

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 340 kroner

Overskud: 140 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Son Heung-min fra Tottenham score et flot solo-mål mod Manchester United sidste gang, de to hold mødtes).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top