The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Mere dejlig engelsk fodbold – og endnu flere dejlige skillinger til dig

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: Det bliver bare ved ed engelsk fodbold i disse dage. Og der kan være endnu flere penge at hente for dig søndag.

Liverpool – wolverhampton – mere end ni hjørnespark

Liverpool ser helt ustoppelige ud

Det ser ud som om, at ingen kan stoppe Liverpool fra at vinde mesteskabet for første gang i 30 år. De røde have vundet alle deres kampe bortset fra en kamp mod Manchester United, som sluttede uafgjort.

Anden juledag tævede de i en magtdemonstration Leicester med 4-0. De har scoret i samtlige kampe, og deres mål kommer alle vegne fra – også hjørnespark. De har haft 10.72 hjørne i gennemsnit i deres kampe.

Wolverhampton er gode mod de gode

Mod Manchester City var Wolverhampton bagud 0-2, men de endte imponerende nok med at vinde 3-2 over de forsvarende mestre.

O det hele taget har holdet siden oprykningen i sommeren 2018 vist sig som et mandskab, der er stærke mod de stærke hold, og de har i den grad etableret sig i Premier League.

De har kun tabt en ud af de sidste 14 kampe i Premier League, men en tur til Anfield kan godt vise sig at blive for vanskelig – selv for dem.

De vil dog gøre et godt forsøg, og Wolves har haft 10.37 hjørnespark i snit i deres kampe.

Vi forestiller os en tæt kamp, hvor begge hold vil jagte mål. Det plejer at give mange hjørnespark.

Sådan ligger de

Liverpool nummer 1 (V17, U1, T0)
Wolverhamton nummer 7 (V7, U9, T3)

Sidste sæson

Liverpool – Wolverhampton 2-0

ODDS

1.50

Føler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

Arsenal – Chelsea – begge hold scorer i første halvleg NEJ – begge hold scorer i anden halvleg JA

Arsenal leder stadig efter vinderformularen

Mikel Arteta fik ikke en start på tilværelsen som Arsenal-manager, som han kunne have ønsket sig, da det blev 1-1 i Bournemouth.

Nu venter der svære kampe mod Chelsea og Manchester United, så det er alt i alt ikke en helt let situation, og Arsenal har nu kun vundet en kamp ud af 11 mulige.

Arsenal har kun scoret ti mål i første halvleg af deres kampe. De har til gengæld scoret 15 gange i anden halvleg.

Chelsea jagter en god afslutning på en skuffende december måned

Den flotte udesejr på 2-0 over Tottenham kan ikke skjule, at det har været en skuffende december måned for Chelsea. Holdet har tabt fem ud af de seneste syv kampe i Premier League, og senest blev det skuffende til et nederlag på 0-2 mod Southampton på hjemmebane.

Chelsea har ganske vist scoret 18 mål i første halvleg af deres kampe mod kun 15 i anden halvleg. Men tager man Arsenals statstik med i dette regnskab – og hele situationen for de to klubber – kan man godt forestille sig en rolig start på kampen, hvorefter der kommer mere gang i den i anden halvleg.

Sådan ligger de

Arsenal nummer 12 (V5, U8, T5)
Chelsea nummer 4 (V10, U2, T7)

Sidste sæson

Arsenal – Chelsea 2-0

ODDS

3.25

Manchester City – Sheffield United – Manchester City scorer flere mål i anden halvleg end i første halvleg

Manchester City er ikke længere mesterskabs-kandidater

Nederlaget til Wolverhampton var det sidste søm. De sidste to års mestre vinder ikke mesterskabet i denne sæson. Holdet er nu 14 point efter Liverpool, der oven i købet har en kampi hånd.

Men de har scoret i alle hjemmekampe siden maj 2018, og man må formode, at de også scorer i denne kamp.

De har fremdeles scoret flest mål af alle hold, og de har fordelt de 52 mål med 26 mål i første halvleg og 26 mål i anden halvleg.

Hårdt program venter Sheffield United

Sheffield United har gjort det umanerlig flot siden oprykningen i sommer. Holdet var tippet som nedrykningsfavoritter, men det er intet, der tyder på, at de skulle komme i nedrykningsfare.

De er imponerende nok ubesejrede på udebane, men det kan da godt ske, at den rekord står for fald efter et besøg hos de forsvarende mestre.

De har et godt forsvar, men der er scoret ti mål imod dem i anden halvleg af deres kampe mod kun syv mål i første halvleg.

Det er et godt bud, at Manchester City løber fra dem i anden halvleg af denne kamp.

Sådan ligger de

Manchester City nummer 3 (V12, U2, T5)
Sheffield United nummer 8 (V7, U8, T4)

Sidste sæson

Mødte ikke hinanden

ODDS

2.10

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

Millwall – Brentford – Brentford scorer mere end 1,5 mål

Millwall har taget sig sammen

Så skal vi til Championship, og vi lægger for med et lokalopgør i London. Og det er et interessant et af slagsen, for der er tale om to mandskaber, der er i god form.

Millwall har kun tabt en ud af de seneste ni kamp i Championship. De har scoret i samtlige hjemmekampe, og ud af de seneste syv hjemmekampe har de scoret to mål i de seks.

Svagheden ligger bagude, hvor de kun har holdt målet rent to gange i de seneste ti forsøg.

Brentford presser på som oprykningskandidat

Thomas Franks mandskab vandt en forholdsvis klar sejr på 3-1 over Swansea 2. juledag, og Brentford har nu ni sejre i de seneste 13 kampe. Det betyder, at de efter en vaklende start på sæsonen er kommet helt op på tredjepladsen. Der er otte point op til automatisk oprykning.

Flere af sejrene har været på 1-0, men de har også blandt andet vundet 7-0 over Luton. her er de dog oppe mod et mandskab, som man må regne med giver en hel del bedre modstand.

I betragtning af Millwalls styrke på eget græs kan det meget vel blive nødvendigt for Brentford at soore mere end en gang. Det tror vi også, at de gør!

Sådan ligger de:

Millwall nummer 12 (V8, U12, T6)
Brentford nummer 3 (V12, U4, T8)

Sidste sæson

Millwall – Brentford 1-1

ODDS

2.25

Fulham – Stoke – Mere end 2,5 mål og begge hold scorer

Fulham har gang i en god stime på hjemmebane

Premier League-nedrykkerne fra Fulham presser også på for oprykning. De var bagud mod Luton 2. juledag, men de fik reddet et point takket være 3-3.

De har vundet tre ud af deres seneste fire hjemmekampe – heraf en kamp mod Leeds, som er holdet, de skal jagte for at rykke automatisk op. Der er netop nu ni point imellem holdene.

Der har været mindst tre mål i 75 procent af hjemmekampene for Fulham i denne sæson.

Samtidig har de Aleksandar Mitrovic, og han er rækkens topscorer. Serberen har scoret 18 mål indtil videre i denne sæson, og han har været involveret i ti mål i 11 af holdets hjemmekampe.

Han er særlig stærk mod bundholdene, og det kan han passende bevise i denne kamp.

Stoke er over stregen

Det har været svært for Stoke, siden holdet røg ud af Premier League i maj 2018. I sidste sæson blev de nummer 16 i den næstbedste række, og i denne sæson kom de ganske skrækkeligt fra start. Men en sejr over Sheffield Wednesday 2. juledag kombineret med Fulhams sene udligning mod Luton betød, at de nu for første gang i lange tider er over nedryknignsstregen.

Fulham er ret klare favoritter, men det er værd at notere sig, at Stoke trods alt vandt den omvendte kamp 2-0.

Begge hold har scoret i 64 procent af Stokes udekampe i denne sæson. Den procentdel kan godt blive højere efter denne kamp

Sådan ligger de

Fulham nummer 5 (V11, U6, T7)
Stoke nummer 21 (V6, U3, t15)

ODDS

2.20

Samlet odds: 53.08

Odds tips: Spilles som fem kampe lige på samt ti tripler.

Samlet indsats: 110 kroner

Mulig gevinst: 1663.60

Overskud: 1553.60

Oddsene er fundet hos bet365.com, og dem kan du spille lige HER

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus på helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top