Bliv klar til storkampen mellem Manchester United - Liverpool

The perfect guide to the casino

Bliv klar til storkampen mellem Manchester United – Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix


Så er det i aften at Premier Leagues nok største rivalopgør skal spilles på Old Trafford.

I sidste sæson kæmpede Liverpool og Manchester City om mesterskabet helt indtil sidste spillerunde i Premier League, og det var således en mareridtsæson for Manchester United, da deres to største rivaler har så meget succes i nyere tid. Manchester City endte som bekendt med at vinde ligaen, mens at Liverpool vandt Champions League.

Du får de bedste odds på kampen hos Betfair

De røde djævle fik også kun kvalificeret sig til Europa League, og i denne sæson har det også set skidt ud. Således har Manchester United færre point ned til nedrykningsstregen end de har op til Liverpool i toppen af tabellen.

Manchester United er desuden også hårdt ramt af skader, og absolut ALT taler for en Liverpool-sejr i aften. Problemet med disse rivalopgør er bare, at man ikke kan bruge hverken form eller tabellen til noget som helst, da der er meget mere på spil end blot tre point.

Se hvilke vilde odds som Betfair har på kampen
Kampens spilles som sagt også på Old Trafford, hvor at Liverpool ikke vinder mange kampe. Det seneste Liverpool-mål i åbent spil er endda også helt tilbage i 2015, hvor at Christian Benteke (!) scorede.

Uanset hvad så bliver det en vanvittig underholdende kamp i aften, hvor at begge mandskaber vil gøre absolut alt for de tre point.

Du kan spille med på kampen lige her hos Betfair.

Du kan også prøve Spillebørsen hos Betfair, som du kan læse meget mere om herunder:

PRØV SPILLEBØRSEN FOR 550 KR RISIKOFRIT

Når vi oddser, kan vi nogle gange gøre det med målet om at sælge vores væddemål, før det er slut. Betfair-markedet er lidt anderledes modsat andre bookmakere. Her kan købere og sælgere få deres spil ‘matchet’, vis de kan blive enige om et odds på, at begivenheden man spiller på, enten sker eller ikke sker. Hvis man derfør er ‘køber’ på Betfair-markedet, så er det oddsene/priserne i den blå kolonne, som man skal holde øje med. Priserne i blåt er nemlig blevet tilbudt af ‘sælgere’, imens dem i lyserødt er priser efterspurgt af købere. Så er der også ‘back betting’ og ‘lay betting’. Back betting er, at man spiller på at noget vil ske, fx at enten Manchester United eller Liverpool vinder aftenens kamp. Lay betting er modsat dette, at man spiller på noget der ikke sker. Hvis man fx spiller på en Manchester United-sejr i aften, så vinder man sit spil, hvis Manchester United taber eller spiller uafgjort, altså ligesom dobbeltchance fra andre bookmakere.

FLERE MÅDER AT SPILLE – FLERE MÅDER AT VINDE

Spillebørsen er lidt anderledes andre former for bookmakere, men når man først har sat sig ind i det, så fungerer det rigtig godt, da muligheden for at sælge, eller få gode odds tit kan være bedre, end på det helt store bookmakeres marked. Lige nu kan nye spillere prøve Spillebørsen risikofrit for 550 kr. Alt du skal gøre er at tilmelde dig børsen med tilmeldingskoden ”FEO219”, placere et kontant spil på 550kr. Hvis du taber dit første spil får du pengene tilbage kontant.

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top