The perfect guide to the casino

Ekspert har fundet “sikkert” odds 4,75 – Se spillet her!

Danmarks absolut bedste Formel 1-ekspert har fundet et vanvittigt godt odds, som han glædeligt deler ud af.

Stephan Paaskesen er Danmarks absolut dygtigste Formel 1-ekspert, og han slår bookmakerne til hvert eneste ræs. Nu har han så taget et kig på Monacos Grand Prix, og her har han opdaget en kæmpe gave!

– Odds 4,75 er det bedste jeg kan finde, men jeg havde selv taget den helt ned til odds 2,50 uden at blinke. Jeg mener ihvertfald, at der er stor chance for at spillet går hjem, udtaler Stephan Paaskesen således.

FÅ ADGANG TIL SPILLET LIGE HER

Han siger således også, at der ikke er tale om en decideret bookmaker fejl, men vi er meget tæt på en generel forkert værdisætning. Derfor kan spillet falde, hvis at bookmakeren selv opdager deres høje værdisætning – Skynd dig derfor at se spillet lige her.

Herunder kan i læse hans komplette beskrivelse af Monaco Grand Prix.

Formel 1 Monacos Grand Prix:

F1 kaldenerens mest famøse ræs og efter min mening kaldenerens kedeligste! Monacos Grand Prix bliver som udgangspunkt afgjort i kvalifikationen og af pitstop strategier (med forbehold for uheld o.l. Selvfølgelig) for der kan IKKE overhales (sandhed med bitte små modifikationer) i Monacos smalle gader!

Stephan Paaskesen er Danmarks bedste Formel 1-ekspert: Se alle hans spil lige her

Weekendens højdepunkt for mig er kvalifikationen – at se en enkelt perfekt sammensat hurtig omgang i dagens brede og lynhurtige biler fise rundt mellem murene og konstant være millimeter fra at smadre det hele med op til ca. 300 kmt. Er virkelig fascinerende!! Modsat gælder søndagens løb som nemt bliver ren paradekørsel….

Gang på gang slår han bookmakerne

Der køres 78 omgange på den 3,3 km. Lange bane bestående af 19 sving (afhængig af definitionen af sving) og en 510m lang (kort) langside, der skiftes gear knap 50 gange pr. Omgang og ca. 50% af banen køres med sømmet i bund!

Se dagens sikre spil for blot 1. krone

Sidste år vandt Ferrari og efter min vurdering var den afgørende faktor bilernes akselafstand, Mercedes har feltets absolut længste akselafstand, og det kan være en fordel, men i Monacos smalle gader og skarpe hjørner bliver det nemmere des kortere akselafstanden er. Til i år har Ferrari øget deres akselafstand til at være tættere på Mercedes og denne fordel ligger nu primært hos Red Bull. Jeg vil ikke gøre Red Bull til favoritter, men set i forhold til “normalt” har Red Bull så absolut en væsentlig fordel.

På forhånd god race week! ??

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top