Bookmaker: FC Nordsjælland vil stadig være midterhold

The perfect guide to the casino

Bookmaker: FC Nordsjælland vil stadig være midterhold

Der blev brugt store ord, da FC Nordsjælland i går fik nye ejere og hentede Kasper Hjulmand tilbage som træner. Men de ambitiøse nordsjællændere vil længe blot være en midterklub, lyder vurderingen fra bookmakeren NordicBet.

Allan K. Pedersen har efter sigende tjent ca. 100 mio. kr. på at sælge FC Nordsjælland til en engelsk investorgruppe, men der går længe, før smilene kan blive lige så store hos de nye ejere og fansene i det nordsjællandske. Ganske vist er ambitionerne store med meldinger om markante indkøb i vinterens transfervinde og guldtræneren Kasper Hjulmand tilbage på sidelinjen, men resultaterne kommer ikke lige foreløbig, hvis man spørger bookmakeren NordicBet.

Før denne sæson gav NordicBet odds 8,25 på medaljer til FC Nordsjælland. Efter svingende præstationer kan man nu få pengene hele 30 gange igen, hvis det bliver til metal i denne sæson – og det odds er ikke ændret trods nye ejere og Hjulmand som boss. I næste sæson vil FC Nordsjælland også blot ende midt i rækken, lyder forudsigelsen fra bookmakeren, der giver odds 5,50 på nordsjællandske medaljer i Superligaen 2016/17.

– FC Nordsjælland er lige nu langt efter topklubber som FC København, FC Midtjylland og Brøndby. Man køber ikke bare lige 6-7 spillere, der med det samme kan løfte holdet, så den største udvikling skal komme indefra via udklækning af egne talenter. Godt nok er talentsektoren god i klubben med tophold i U19 og U17, men det tager lang tid, før man får Superliga-profiler den vej rundt. Derfor vil FC Nordsjælland også til næste år blot være på niveau med klubber som Randers, OB og AGF, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvem får medaljer i denne sæsons Superliga?

FC København 1,02

FC Midtjylland 1,18

AaB 1,55

Brøndby 2,20

SønderjyskE 5,00

Randers 7,50

OB 27,00

FC Nordsjælland 30,00

AGF 70,00

Viborg 95,00

Esbjerg 250,00

Hobro 1000,00

Vinder FC Nordsjælland medaljer i Superligaen 2016/17?

Ja 5,50

Mest læste på Footy.dk

1. Avis spurgte Leicester-stjerne, hvad de laver i KBH: Her er hans geniale svar
2. Mads Laudrup samler vanvittigt Serie 4-hold – disse spillere er med
3. Iskold stjerne skulle som straf dømme pigekamp – valgte at møde op i dette outfit
4. Billeder: Kanye Wests voldsomt sælgende Adidas-sko er nu blevet til fodboldstøvler
5. Schmeichel gjort til grin for dette tweet, efter at United røg ud af Champions League

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top