Dagens bet: Point til Everton på The Hawthorns

The perfect guide to the casino

Dagens bet: Point til Everton på The Hawthorns

I aften er mandagens opgør i Premier League mellem West Bromwich Albion og Everton på The Hawthorns. Everton har vist stor styrke på udebane, mens West Bromwich Albion er dårligt spillende på hjemmebane.

Vi tror på point til Liverpool-klubben Everton, da de er inde i en god udebaneform, mens West Bromwich Albion har skuffet i sæsonens første tre hjemmebanekampe.

Spil med hos Tipico lige HER

Hjemmeholdet, West Bromwich Albion, ligger på en 14. plads i ligaen, med otte point i seks kampe, fordelt over to sejre, to uafgjorte resultater og to nederlag. Dette har givet det en uimponerende målscorer på 4-6. Dog er det udebanestatistikken der er bedst, da det indtil videre har været katastrofalt på hjemmebane. De er det dårligste hjemmebanehold i ligaen, hvor det er blevet til ét enkelt uafgjort resultat og to nederlag i sæsonens tre første hjemmebanekampe. Dette har givet dem en hjemmebanemålscorer på 2-6. I de seneste 10 hjemmebanekampe er det bare blevet til tre sejre, mens det ellers er blevet til tre uafgjorte resultater og fire nederlag.

Everton ligger på en niendeplads i ligaen, med ni point efter seks kampe. De er dog det syvende bedste udebanehold i ligaen, hvor de har en imponerende 3-0 score på udebane efter tre kampe. De har spillede to kampe uafgjort, 0-0, mod Swansea og Tottenham, hvor det i den tredje kampe endte med imponerende 3-0 på udebane mod Southampton. Det mest imponerende er deres seneste 10 udebanekampe, hvor det er blevet til ét enkelt nederlag, to uafgjorte resultater og hele syv sejre.

Tip: Uafgjort eller Everton-sejr
Odds: 1.40
Bookmaker: Tipico

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på TV3 Sport 2.

Spil med hos Tipico lige HER

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top