The perfect guide to the casino

Dagens bet: Barca-sejr

I aften tager AS Roma mod FC Barcelona i Champions League, hvor oddset på gæsterne er højt. Spanierne er velspillende for tiden, og de er efterhånden ved at være skadesfri.

Stadio Olimpico ligger i aften grund til et topbrag i Champions League gruppe E, hvor AS Roma tager mod FC Barcelona. Vi tror på en udebanesejr i denne kampe.

Spil med hos Tipico lige HER

Sidst AS Roma spillede europæisk fodbold, tabte de 0-3 på hjemmebane til Fiorentina, hvor de floppede fælt. I aften møder de et velspillende FC Barcelona hold, som sidste sæson vandt the treple på mest imponerende vis.

FC Barcelona er kommet godt fra start i ligaen, og har vist meget gode takter, ved at vinde på to af de sværeste udebaner i Spanien, nemlig ude mod Athletic Bilbao og Atletico Madrid, hvor de vandt henholdsvis 1-0 og 2-1. Nu er deres trio også for alvor tilbage, hvor de før manglede Neymar grundet sygdom.

En anden god nyhed for Catalanerne er, at både Gerard Pigué og Jordi Alba er meldt klar til aftens kamp. Dette betyder, at deres startopstilling, foruden Dani Alves, er magen til den start ellever det vandt the treple.

Tip: Barca-sejr
Odds: 1.60
Bookmaker: Tipico

Kampen spilles kl. 20.45 og kan ses på TV3+.

Spil med hos Tipico lige HER

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top